FENG SHUISpa Feng Shui

Sybaritic, Dermalife Spa Feng Shu1
Sybaritic, Dermalife Spa Feng Shui 2
Sybaritic, Dermalife Spa Feng Shui 3

Sybaritic, Dermalife Spa Feng Shui

Kao i kod tradicionalnih FENG SHUI nacela, Dermalife Spa Feng Shui, multisenzorski spa sistem, je dizajniran u sluzbi kontrole elemenata prirode. Hidrofuzija, LED svetlost, vibracija i aroma terapija se mogu kombinovati kako bi stvorili jedinstveno iskustvo za pospesivanje unutrasnje harmonije. Predstavljaju holisticki sistem balansa i obnavljanja tela, revolucionarno poboljsanje za potrebe spa tretmana. Kapsule omogucavaju da osetite resenja iskonskog spa tretmana kroz moderne tehnologije.

Dermalife je sinergija prirodnih elemenata i metoda koji jako brzo oporavljaju telo i um, stvarajuci put za novi, pozitivan nacin zivota.

Spa Feng-Shui pruza neponovljivo spa iskustvo kako bi se poboljsala harmonija tela. Zasnovana na iskonskim principima Feng Shuia, inovativna kapsula omogucava da kontrolisete okruzenje za licni beg jednim dodirom na dugme. Toplota, para i vibraciona masaza se mogu pojedinacno podesavati za jos intenzivnije spa iskustvo.

Klijent moze odabrati jedan od 11 programa. Spa Feng Shui je idealan izbor za prostor koji ima ogranicenu upotrebu vode i instalacija. Ovaj tip kapsule ima siroku primenu u SPA, Wellness centrima i kvalitetnijim kozmetickim salonima a njihove dimenzije sa pravom opravdavaju slogan Sybaritic-a da su to pravi “SPA u 2m2” koliko Vam zapravo treba prostora za kapsulu.

Hidrofuzija

Jedinstvena energija toplotnog zracenja i pare. Zajedno, ovi elementi udruzeno ucestvuju u ciscenju, hidrataciji i pomazu pri prodiranju za jos bolju negu koze.

Vodena para

Dermalife nezna para obogacena je prirodnim esencijalnim uljima i biljnim aromama kako bi upotpunili spa iskustvo.

Toplotno zračenje

Toplota koja je na istoj frekvenciji kao telo, koja stvara prijatan i udoban ambijent.

LED svetla

Izbor 6 boja osvetljavaju okolo, cime dovode telo u stanje harmonije i balansa.

Vibracioni krevet

Uposlite celo telo kako bi radilo u harmoniji. Kontinualna i pulsna vibracija umiruje telo a jednostavno podesavanje i prilagodjavanje svakom klijentu omogucava potpuno uzivanje i relksaciju.

Vitamini, minerali i aroma sistem

Jedinstveni rezervoari vaporizuju i rasprsuju vitamine, minerale, aromaticne i biljne ekstrakte kako bi pojacali efekat tretmana i iskustvo u kapsuli. Esencijalna ulja, biljni ekstrakti i vise od toga se moze kombinovati kako bi se stvorila atmosfera prema zeljama klijenta.

Deluxe kolor LCD displej

Unapred odredjeni i slobodni program se lako biraju preko kolor LCD navigacionog panela.

Priprema za muziku

Kako bi se obogatilo opustanje, Spa Jet 2G sadrzi vodootporni zvucnik od 150W koji se moze lako povezati na bilo koji izvor zvuka, a takodje je ugradjen i poseban ulaz za slusalice.

Svetleća providna školjka

Dodaje prelep i zadivljujuci izgled Vasem spa dekoru. Izgled kapsule se konstantno menja kako skoljka reflektuje i sija od unurasnjeg Colorbath LED sistema hromoterapije, cime daje wellness izgled celoj prostoriji.

Copyrights VoxTrade © 2014