Sybaritic Spa & Wellnes Oprema, Spa kozmetika

Sybaritic

O kompaniji Sybaritic

MIND * BODY * SOUL

Sybaritic Inc. je kompanija osnovana 1988. godine u Minneapolisu, posvecena stvaranju najinovativnijih spa i medicinskih tehnologija. Sybaritic je kompanija u kojoj se tradicija Istoka susrece sa naprednom tehnologijom Zapada. Pre nego sto je spa revolucija dostigla velike visine u Americi i cak i pre nego sto je Sybaritic postao Sybaritic, osnivac originalnog Alpha Spa Sistema je znao da postoji potreba za sistemom koji ce izbalansirati telo, um i duh. To je bio pocetak, a ostalo je 20 godina uspesne istorije.

Kompanija je bila zaceta na spa kapsuli, a sada se Sybaritic prosirio na nekoliko drugih spa i medicinskih tehnologija kao i tehnologija za negu koze. Njihov inovativni proizvodni portfolio nudi potpuno resenje za spa i medicinski spa. Sybaritic oprema i proizvodi za negu koze su razvijeni kako bi ukljucili neinvazivne sisteme i jedinstvene proizvode koji ce omoguciti klijentima ponudu koja ce uciniti da se osecaju, izgledaju i zive bolje.

Sybaritic kompletna linija izuzetnih proizvoda se moze pronaci na renomiranim lokacijama u 55 zemalja sveta. Medjunarodno prisustvo daje mogucnost pronalazenja novih tehnologija i otkrivanja potreba za novim napretkom. Kroz proizvodne pogone koji se nalaze u sedistu kompanije, u Minnesoti, globalna svest i inovativne ideje se mogu lako ostvariti. Kaleidoskop znanja je omogucio da Sybaritic postane lider u industriji i pomogne svojim klijentima da postanu uspesni na trzistima.

Sybaritic se izuzetno ponosi obrazovanjem, treninzima i uslugama koje nudi klijentima. Od obuke na licu mesta, preko radionica i seminara, Sybaritic je posvecen uspehu svojih klijenata.

Sybaritic koristi globalno prisustvo za poboljsanje uspeha i dalje razvijanje svesti o brendu i ponosno partnerstvo kroz ponudu potpuno integrisanih resenja i proizvoda za partnere i klijente na svetskom trzistu.

Copyrights VoxTrade © 2014