Sybaritic kapsule

Multi senzorske spa kapsule iz Sybaritic-a, su proizvod vodece svetske kompanije u polju opreme za spa i wellness, kao i vodene terapije. Sirok dijapazon tretmana i funkcija cine ove aparate izuzetno raznovrsnim.
Sa sirenjem spa filozofije, sofisticirani tretmani tela su postali izuzetno popularan nacin za promovisanje zdravog tela. Nanosenjem morskih algi, blata i drugih specijalizovanih proizvoda za tretmane tela uz tretman body wrapa kako bi se generisala toplota, ne samo da se uklanjaju toskini iz tela, vec se i u njega unose vitamini i minerali.
Vremenom je svoju popularnost stekla i platforma Vichy tuseva, koja je pored svojih pozitivnih efekata na kozu omogucila i ispiranje proizvoda koriscenih tokom tretmana, cime klijent ne mora da prolazi kroz neprijatan deo odlaska pod tus.
Takodje je stvorena vizija tretmana koji ce poboljsati rezultate i efekte proizvoda: privatna komora napravljena da u zatvorenom prostoru deluje toplotom na telo cime se daje veca sloboda i udobnost klijentu.
Iz ove ideje je stvorena Sybaritic Spa kapsula. Isprva, jednostavna zatvorena masina koja je u sebi sadrzala mokri krevet i davala paru kako bi se zamenila potreba za wrapom, kasnije je nastavila da evoluira i postaje sve sofisticiranija.

Krajnji rezultat ove evolucije je nova linija multisenzorskih Spa Kapsula iz kompanije Sybaritic, Inc., vrhunskog proizvodjaca spa opreme i aparata za visoko sofisticirane tretmane.
Sybaritic stvara i razvija vrhunske spa kapsule vec dve decenije, sa preko 20.000 primeraka koji se nalaze i rade u spa centrima i klinikama sirom sveta.

Osim pruzanja intimnog okruzenja za tretman, ove kapsule pruzaju raznovrsne funkcije terapije vodom kako bi se poboljsale i prosirile usluge koje se vec nalaze u ponudi.

Spa – Jet pruza funkcije pare, saune, Vichy tuseva, cije efekte poboljsava hromoterapijom, aromaterapijom, vitaminskom i mineralnom parom, kao i multimedijalnim funkcijama. Raznovrsni programi kombinuju ove funkcije u savrsene, delotvorne tretmane.

Oceana daje jos vise mogucnosti od Spa Jeta jer u sebi ima i kadu sa hidroterapijom, koju upotpunjuje rucni tus sa mlaznicama, za podvodnu masazu.

Feng Shui je ulazni model koji u sebi ne sadrzi Vichy tuseve, ni kadu, tako da za nju nije neophodno instalacija odvoda. I dalje pruza tretmane saune i pare kao i druge funkcije koje se mogu naci u modelu Spa-Jet.
Bez obzira na odabrani model, ove kapsule pruzaju raznovrsnost funkcija uz izuzetnu delotvornost tretmana, koji ce zadovoljiti i klienta i vlasnika centra.

Copyrights VoxTrade © 2014