O KOMPANIJI

Ionto Health&Beauty GmbH je osnovan 1979. godine. Konstantna ekspanzija direktne prodaje je tekla istovremeno sa tehnickim primenama inovativnih ideja u samoj proizvodnji. Danas je IONTO Health&Beauty GmbH grupa kompanija, udruzena sa CARE&MORE i kompanijom SUDA. Kompletna vrednost i kvalitet pocevsi od proizvodnje pa do krajnjeg klijenta garantuje nezavisnost i fleksibilnost kompanije.

USPEH

Sa revolucionarnim novim razvojem, Ionto Health&Beauty GmbH je ostavio trag u kozmetickoj tehnologiji u njenim osnovama od samog pocetka.

Predstavljanje visoko kvalitetnih potpuno automatskih stolica za tretmane, po pristupacnim cenama, pre oko 20 godina je oznacilo pocetak serija uspesnih modela kozmetickih stolica.

Posebni tretmani, kao sto je tretman srednje frekventnim strujama, ultrazvuk, mikroabrazija i mnogi drugi svedoce o vodecoj poziciji Ionto Health&Beauty GmbH.

Ionto Health&Beauty GmbH momentalno primenjuje nove ideje u sopstveni razvojni sektor, a samim tim je uvek malo ispred vremena.
Nove metode tretmana i koncepti se paralelno implementiraju i u praksi.
Sa tom idejom je IONTO Health&Beauty GmbH udruzio snage sa kompanijama CARE & MORE i SUDA, te od IONTO-COMED GmbH postao Ionto Health&Beauty GmbH.
Care & More je nemacka kompanija koja nudi sve neophodne proizvode za osnovne tretmane lepote, wellness, pedikira i manikira. Sve ono sto je neophodno za kvalitetan tretman ukljucujuci rukavice, dezinfekciona sredstva, esencijalna ulja, voskove i pigmente, cinije, kao i borere, nastavke i posebnu opremu za pripremu za tretman.
SUDA je priznato ime koje vec 90 godina primenjuje vrhunski kvalitet i inovacije u oblasti pedikira i nege nogu. Izuzetno sirokim spektrom aparata za suvi i mokri pedikir koji se odlikuju kvalitetom, profesionalnoscu i visokom funkcionalnoscu, SUDA je pravo resenje za sve pedikir tretmane.

U proizvodnim pogonima Ionto Health&Beauty GmbH iskusni zaposleni sklapaju svu opremu i aparate za kozmetiku, pedikir, medicinsku tehnologiju i wellness. Genijalna tehnologija koja je laka za koriscenje.
Kompletna proizvodnja je zasnovana na EU i medjunarodnim standardima.

SVE NA JEDNOM MESTU

Tehnologija u kozmetici, pedikir, medicina, wellness, nega i vise toga: Ionto Health&Beauty GmbH nudi kompletne proizvodne linije uz proizvode koji se dopunjuju i uklapaju jedni u druge.

PARTNERSTVO KOJE SE ISPLATI

Ionto Health&Beauty GmbH razvija i proizvodi svoj program u Nemackoj. Na ovaj nacin vec 35 godina garantuju za svoj visok kvalitet, dugovecnost i trajnu vrednosti.

IONTO Health&Beauty GmbH Nudi klijentima kompletnu uslugu: strucan savet, unapred formirane finansijske pakete, isporuku i montazu kao i uputstva za rukovanje opremom.

PRISUSTVO JE SNAGA IONTO Health&Beauty GmbH

Ionto Health&Beauty GmbH sa sedistem u Karlsruheu predstavlja pet odeljenja duz cele Nemacke.

U svetu ovu kompaniju predstavlja preko 50 distributera, kao i klijenti u maticnoj zemlji i inostranstvu koji ostvaruju profit kroz stalno partnerstvo sa vodecim brendom u kozmetickoj industriji.

Copyrights VoxTrade © 2014