DermaLife 2GSPA Jet

SPA Jet 2G Inside

Spa Jet je olicenje spa koncepta sa zavidnim izborom programa. Spa Jet stapa Hidrofuziju™ sa 20 spa tus glava pokretnih u 360 stepeni. Klijenti ce biti odusevljeni unapred programiranom masazom i mogucnostima aromaterapije. SPA JET sadrzi 11 kompjuterski vodjenih spa programa. LED sistem boja upotpunjuje mogucnosti i podize kvalitet tretmana na visi nivo. Neponovljivo spa iskustvo je moguce samo u kapsulama Sybaritic. Posebna pogodnost je i to da Spa Jet kapsula zauzima svega 2m2 prostora sto znacajno smanjuje potrebu za prostorom i povecava mogucnosti za upotrebu i u manjim objektima. Ova kapsula se moze koristiti u svim SPA i Wellness centrima, hotelskim objektima, kvalitetnijim kozmetickim salonima, teretanama i fitnes centrima.
Takodje je moguca kucna upotreba a u zemljama razvijenog zapada je veoma rasprostranjena njihova primena u sportskim klubovima, klinickim centrima pa cak i aerodrumima za oporavak i revitalizaciju posada koje lete na duzim linijama.

Keramička suva toplota

Tri snazna turbo ventilatora tiho napajaju dotok zagrejanog vazduha koji emituje izuzetno cist, keramicki suvi izvor toplote, snage od 900 vati, cime stvara vrtlog i ambijent suve toplote sa mogucim izborom do 65 stepeni celzijusa unutar kapsule. Keramicka suva toplota se moze intenzivirati kako bi se pospesili programi gubitka tezine ili da se prilagode za nezne i opustajuce funkcije susenja nakon tretmana Hidrofuzijom® ili hidroterapije.

Uzbudljive DVD i stereo mogućnosti

Svaki Dermalife 2G model ima LCD displej u boji koji je programiran da pruzi i DVD uzivanje, time povecavajuci uzivanje klijenta dok u potpunost koriste dobrobiti SPA kapsule. Jednostavno povezite bilo koji DVD plejer i gledajte omiljeni snimak na LCD monitoru visoke rezolucije. Multi jezicki LCD displej visoke tehnologije takodje prikazuje sve opcije i funkcije spa kapsule. Uzivanje je vece uz vodotporni zvucnik od 150 Vati sa posebnim ulazom za slusalice.

Q – termalna dermostimulacija

Novi modeli Dermalife 2G spa kapsule su prve spa kapsule za celo telo sa Quadtermalnim mogucnostima (Q- ThermicTM). Cetiri nezavisna izvora toplote kojima se moze rukovati individualno ili simultano kako bi se dobio snazan tretman ajurvede i napredan koncept quad termalne primene za brzu i snazniju stimulaciju, gubitak tezine i vecu detoksifikaciju po tretmanu. Ova cetiri izvora toplote u sinergiji su para, toplotno zracenje, hidrofuzija kao i turbo keramicko emitovanje suve toplote. Ova jedinstvena Q – termalna terapija se moze primenjivati u samo jednoj kapsuli za razliku od drugih metoda koji traze vise masina i terapija.

Snažni led tretmani i svetlosna terapija

Sest setova snaznih Colorbath LED modula svetla, svaki sa 24 snazne unutrasnje lampe, obezbedjuju intenzivnu svetlosnu terapiju. Sest LED modula obezbedjuju snazniju pokrivenost tela, sirok izbor tretmana i raspolozenja, kao i uzivanje za oci.

Terapeutska pulsna masaža

Predprogramirano pulsno podesavanje naglasava zadovoljstvo klijenta sa neznim, ali dubinskim stimulisucim talasnim duzinama, koje ce doprineti opustanju i oslobadjanju od bola.

Snaga i ritam talasnih duzina variraju kroz podesene programe za okrepljujuce opustajuce iskustvo klijenta.

Izuzetno udoban soft krevet i jastuk za glavu

U kapsulama 2G krevet od pene je meksi i udobniji nego ikad sto ce Vam posebno prijati tokom tretmana. Novi dizajn ima dodate jastuke za vise podrske i opustanja. Spoljni materijali kreveta su jaki i otporni.

Dvostruka difuzija pare

Siroki i veliki protok kroz difuzor pare unutar kapsule se rasprsuje kroz dve poboljsane i jos vece mlaznice za laksu i potpuniju pokrivenost tela.

DODATNE OPCIJE:

Hidrofuzija™

Ova neverovatna inzenjerska inovacija stvara jedinstvenu energiju kroz harmonizaciju zracenja toplote i pare. Hidrofuzija stvara ove prirodne energije individualno ili u kombinaciji kako bi se optimizovalo prociscavanje tela, hidratacija i prodiranje proizvoda.

Vrhunski vodeni sistem vichy tuševa, rucni tuš i jos vise od toga

Spa Jet 2G sadrzi jedinstvene mogucnosti tretmana sa deset programiranih mlaznica iznad tela i jos dodatnih deset mlaznica ispod tela. Ovaj sistem okretljivosti od 360 stepeni sadrzi termostatski mesac vode kako bi klijentu bilo omoguceno da uziva u udobnoj i konstantnoj temperaturi vode.

Premium 2G standardi ukljucuju i rucni tus, savrsen za ispiranje preparata za negu koze sa tela, kao i ciscenje kapsule izmedju tretmana. Druge inovativne vodene komponente sadrze jedinstvene dvostruke mlaznice za stopala i mogucnost sistema da menja programe sa toplom/hladnom vodom, koji cine tretman u kapsuli istinskim premium hidrospa iskustvom koje nadmasuje najsofisticiranija i najprofesionalnija iscekivanja od tretmana.

Terapeutski sistemi vitamina, minerala i aromaterapije

Dermalife Spa Jet sadrzi dva odvojena i jedinstvena rezervoara koji vaporizuju i rasprsuju tecne vitamine, minerale, arome i biljne ekstrakte putem pare na telo za potpunu apsorbciju i multisenzorsko spa iskustvo.

Tečni vitamini u sistemu “TROPSKE MAGLE

Dva difuzora tropske magle jednako rasprsuju neznu tropsku maglu tokom izabranih tretmana. Tecni vitamini se rasprsuju kroz tropsku maglu kako bi sto bolje negovali i omeksali kozu klijenta.

Priprema za muziku

Kako bi se obogatilo opustanje, Spa Jet 2G sadrzi vodootporni zvucnik od 150W koji se moze lako povezati na bilo koji izvor zvuka, a takodje je ugradjen i poseban ulaz za slusalice.

Vetleća providna školjka

Dodaje prelep i zadivljujuci izgled Vasem spa dekoru. Izgled kapsule se konstantno menja kako skoljka reflektuje i sija od unurasnjeg Colorbath LED sistema hromoterapije, cime daje wellness izgled celoj prostoriji.

Copyrights VoxTrade © 2014