Alisun Solarijumi

Alisun Solarijumi

Koji je TVOJ stil?

ALISUN (Aluminium Light and Suntanning systems) je osnovan u Holandiji, 1984. godine. Jedan je od vodecih evropskih proizvodjaca opreme za suncanje.

Alisun proizvodi najviseg kvaliteta, kao i inovacije na trzistu za profesionalnu upotrebu su svrstani pod liniju brenda Sunvision by Alisun. Ovi prelepi solarijumi su posebno dizajnirani za klijente ciji je izbor predivna boja koze uz maksimalnu udobnost.

Sunvision by Alisun linija se sastoji iz horizontalnih (lezecih) solarijuma, kao i vertikalnih. Citava linija proizvoda je razvijena pod jedinstvenim sloganom kampanje What’s your style? (Koji je tvoj stil?). Drugim recima, oprema za suncanje obuhvata cetiri stila: Glamorous Elegance, Sensual Attraction, Dynamic Energy i X-treme Desire. Na ovaj nacin mozete odabrati dizajn koji ce savrseno odgovarati okruzenju i atmosferi Vaseg salona, fitnes centra ili hotela.

Bilo da volite da lezite ili je Vas izbor suncanje u vertikalnom solarijumu, uz najsnazniju opremu za suncanje na 230V, Alisun je najbolji izbor.

Koji je TVOJ stil?

Svaki salon lepote ili studio za suncanje, fitnes ili wellness centar, bazen ili hotel ima svoj stil i ciljnu grupu. Od modernog do tradicionalnog, od udobnog wellnessa do snaznog suncanja. Kako bi ispunili zelje svih klijenata, Sunvision solarijumi imaju opcije u cetiri prepoznatljiva dizajna:

  • Glamorous Elegance – Budite lepi i slavni
  • Sensual Attraction – Izgledajte dobro, osecajte se dobro i skrenite paznju na sebe
  • Dynamic Energy – Za dodatnu energiju koja Vam je neophodna
  • X-treme Desire – Zelite da budete mocni

Glamorous elegance

Sanjate da budete lepi i slavni

Sa Glamorous Elegance linijom mozete ostvariti Vase snove. Ovi divno dizajnirani solarijumi u perla beloj i/ili magicno purpurnoj boji izrazavaju sjaj i glamur na elegantan nacin. Savrsena atmosfera za nekoliko momenata relaksacije dok ujedno dobijate i predivnu boju.

Nezan i cist izgled ce savrseno pristajati u salonima lepote i wellness centrima, ali ce, takodje, studijima za suncanje dati prepoznatljiv izraz.

Glamorous Elegance solarijumi: Sjaj i glamur koji skrecu paznju na Vas salon.

Sensual Attraction

Izgledajte dobro, osecajte se odlicno i skrenite paznju na sebe

SunVision moze da ostvari sve ove zelje sa linijom Sensual Attraction. Sjajna bronza kombinovana sa predivno toniranim bojama jeseni, izrazava toplinu i klasu.

Vas salon, wellness, hotel ili fitnes studio ce sigurno privuci vise klijenata sa ovakvom opremom sa predivnim dodirom senzualnosti. Osetice se udobno i uzivace u predivnom, bronzanom iskustvu.

Pruzite Vasim klijentima predivan i zdrav izgled.

Dynamic Energy

Potrebna Vam je energija?

S vremena na vreme ljudima je potrebna toplina sunca, kako bi je osetili na svom telu. Tada im je zaista neophodna dodatna energija produzene doze sunceve svetlosti. Suncanje u snaznom i novom Dynamic Energy solarijumu ce oporaviti Vase klijente i pruziti im prelepu, zdravu boju.

Da bi naglasili odlicne, snazne i mocne rezultate crnjenja, solarijumi su dizajnirani u cokoladno braon boji sa svezim plavim dekorativnim krugovima ili potpuno svezom, dinamicnom plavom bojom, koja garantuje da ce se stopiti sa dekorom u svakom salonu za suncanje, wellnessu, hotelu ili fitnes centru.

Podarite Vasim klijentima dodatnu energiju za kojom tragaju.

X-treme Desire

Trazite li snagu?
Ukoliko biste zeleli da impresionirate klijente opremom visoke snage, X-treme Desire linija je stvorena za Vas. Metalik crni tamniji od crnog i sveze zeleni solarijumi su sinonim za intenzitet i snagu.

Ova linija je razvijena posebno za salone za suncanje i fitnes centre koji traze ekstremnu snagu i intenzivni efekat suncanja. Svi Sunvision solarijumi su opremljeni najsavremenijim tehnologijama crnjenja.

Svi Sunvision proizvodi (lezeci i vertikalni modeli) imaju opciju ova cetiri prelepa stila, sa izborom boje, jacine suncanja i opcija. Svaki stil (kombinacija raspolozenja, izraza i snage) se fokusira na razlicite ciljne grupe i okruzenje. Ono sto svi Sunvision solarijumi imaju zajednicko je da zrace kvalitetom, udobnoscu, elegancijom, zadovoljstvom i uzivanjem: osnovne stvari zbog kojih se osecate dobro i udovoljavate sebi.

Sunvision solarijumi su dizajnirani specijalno za Vas, u stilu koji Vi volite.

Sunvision je istaknuto brend ime za sve profesionalne solarijume koje je proizveo Alisun.

Sunvision proizvodi su standardno opremljeni najnovijim elementima i tehnologijama, a mogu se unaprediti na razne nacine, kako bi se poboljsao komfor i wellness. Sunvision solarijumi se mogu naci u cetiri razlicita, predivna dizajna koji, svaki za sebe, izrazava drugaciju atmosferu. Sa Sunvision proizvodima, mozete imati sve bas onako kako zelite.

Sunvision Vam ne nudi samo solarijum, vec i kompletan marketinski paket. Na ovaj nacin, Vas posao ce biti poboljsan, a pomocice obozavaocima sunca da se osecaju udobno i dobro.

Svi Sunvision proizvodi su napravljeni sa velikom paznjom i detaljno su testirani. Naravno, svi solarijumi imaju CE, EMC, DARE i TÜV dozvole i u saglasnosti su sa vazecim zakonima (npr. 0.3 W/m2 ili UV-tip 3).

Sunvision garantuje da ce suncanje biti ugodno iskustvo sa optimalnim rezultatima crnjenja.

Sa Sunvision solarijumima dobijate:

  • odlicne rezultate crnjenja u jedinstvenom tunel obliku solarijuma
  • holandski kvalitet i pouzdanost
  • inovacije i tehnike
  • moderan dizajn, sa akcentom na wellness, udobnost i osvezenje
  • znanje i iskustvo u suncanju kroz dugogodisnji rad

Copyrights VoxTrade © 2014