Tretmani telaCombi Body – Ultrazvučni celu laser sa vakuumom

Etoile Combi Body

Jedan od najvecih problema lepog izgleda zenske populacije je prisustvo celulita. Ova, sve izrazenija pojava, se delimicno resavala pazljivijom ishranom, raznim vezbama i masazama ili uredjajima za elektromisicnu stimulaciju. Medjutim, najbolji efekti se postizu kombinovanjem razlicitih metoda pa je tako COMBI BODY u sebi objedinio 4 razlicita aparata koji su po svom sinergijskom dejstvu medjusobno kompatibilni i postignute rezultate podizu na znatno visi nivo. Ovakavim nacinom rada ovaj aparat drasticno nadmasuje sadasnje, u sustini veoma jednostavne vakuumske aparate.

COMBI BODY je kompjuterski kontrolisan uredjaj, modernog dizajna i vrhunskih karakteristika, necujnog u radu sa velikim mogucnostima podesavanja i prilagodjavanja. U standardnoj opremi su 3 sonde razlicitog oblika profilisane tako da lako i nezno mogu prici svakom delu tela.

Sonda u sebi sadrzi 4 segmenta koji vec prema zelji istovremeno deluju na tretirani deo tela, i to su:

  1. Ultrazvucni deo koji nam omogucava pulsni ili kontinualni rezim rada zahvaljujuci kome se postize ravnomerno prostiranje i kretanje telesnih tecnosti tokom endermoloske masaze. Ultrazvucni talasi obavljaju trostruko dejstvo na kozu (biolosko, mehanicko i termicko) sto objasnjava njegovu ogromnu primenu u medicini i kozmetologiji. Ova metoda znacajno pojacava prokrvljenost tkiva sto se u pozitivnom smislu odrazava i na mnogo lepsi, prirodniji i zdraviji izgled koze.
  2. Soft laser” se sastoji iz dioda zrakasto rasporedjenih duz sonde od kojih su tri diode iz crvenog laserskog spektra talasne duzine 638 nm i tri infracrvene diode cija je talasna duzina 904 nm. Radi bolje prilagodljivosti i specificnosti tretmana moze se birati pulsni ili kontinualni rezim rada. Biostimulativno dejstvo “soft lasera” ubrzava regeneraciju tkiva, smanjuje bol, eliminise upalne procese i omogucava ravnomerniju i stabilniju cirkulaciju krvi u organizmu.
  3. Endermoloska masaza vakuumom koja dovodi do masiranja, pokretanja tecnosti u problematicnim delovima tkiva kao i povecanje prokrvljenosti. Aparat omogucava 98 razlicitih nivoa sukcije kao i mogucnost pulsnog rezima sto znaci da je idealno prilagodjavanje tipu celulita i masaze veoma brzo i jednostavno.
  4. Tri mehanicka masazera koji su rasporedjeni po obodu sonde omogucavaju dodatno masiranje i stimulisanje tkiva kao kod rucne masaze.

Na ovaj nacin istovremenim dejstvom 4 razlicita tretmana postizemo sinergiju razlicitog i maksimalne rezultate u tretiranju celulita, ali i znacajno skracujemo vreme trajanja samog tretmana. Tretmani su bezbolni a mogucnost lakog podesavanja rada svakog segmenta aparata daje maksimalne efekte bez obzira na vrstu i problematiku tkiva koje tretiramo. Navedene karakteristike i prakticne mogucnosti izdvaju ovaj aparat daleko iznad svoje direktne konkurencije pa dobijene nagrade samo potvrdjuju opisani kvalitet.

COMBI BODY ima veoma siroku primenu pa se moze koristiti u lekarskim odinacijama za fizikalnu terapiju, Spa i Wellness centrima kao i kvalitetnijim kozmetickim salonima.

Tehničke karakteristike

  • Digitalni kontrolni panel
  • Laserske diode: 3 crvene diode talasne duzine 638 nm i 3 infracrvene diode talasne duzine 904nm
  • Pulsna vibro stimulacija sa ultrazvucnim nivoom od 2J/cm2 uz mogucnost podesavanja na 98 nivoa
  • Mikroprocerska kontrola
  • Potrosnja struje: 300 VA
  • Dimenzije: 103(V) x 70(D) x 46(S)

Copyrights VoxTrade © 2014