Nega licaSYNERGY LIFT EXCELLENCE

SYNERGY LIFT EXCELLENCE

Obozavajte svoju kozu

Nova formula mladosti

Najnaprednija inovacija SYNERGY LIFT linije*

Nega koze koja sprecava prerano starenje i umanjuje propadanje koze na celijskom nivou.

Pored svojih poznatih i snaznih sastojaka, kao sto je VIPER’S VENOM TRIPEPDIDE, AMINOCONTRAXIL® i BIOSLIM®, koji zajedno daju kumulativno lifting dejstvo, sadrzi i molekularno dvostruko tezu hijaluronsku kiselinu, koja daje elasticnost i popunjava bore.

Korak napred kod Synergy Lift Excellence ukljucuje i snazan stimulans sinteze sirtuina koji obnavlja i stiti DNK celije, zaustavljajuci starenje koze.

Povecava cvrstinu koze delujuci na fibroblast, stiteci od ostecenja proteine u koznom matriksu i izbegavajuci opustanje koze, kao glavnog uzroka starenja.

Ojacava imuni sistem koze zahvaljujuci povecanju keranocita, cime se izbegavaju slobodni radikali i pigmentacija.

Drugi iluminativni aktivni sastojci daju cvrstinu, mladost i sjaj najdelikatnijim delovima koze (oci i konture usana)

AKTIVNI SASTOJCI

MAYSTAR BIOSLIM®

Patentirana tehnologija koja daje bioaktivnu sinergiju koja poboljsava uklanjanje nagomilane tecnosti i masnoca, umanjujuci podbradak i uoblicujuci lice, zahvaljujuci sinergiji ultimativnih peptida i drugih mikrodrenirajucih sastojaka.

OTROV IZ VIPER ZMIJE

Patentirana tehnologija koja sadrzi bio aktivnu sinergiju koja olaksava uklanjanje nagomilane tecnosti i masnoca, umanjujuci podbradak i preoblikujuci lice, zahvaljujuci sinergiji najsnaznijih peptida i drugih aktivnih sastojaka koji vrse mikrodrenazu.

VIPER OTROV

Sinteticki tripeptid koji oponasa efekat proteina koji se nalazi u otrovu temple zmije tako sto blokira neuromuskularni sistem i, samim tim, “umrtvljuje” bore cime neverovatno ujednacava povrsinu koze.

ORYZA SATIVA

Biljni ekstrakt koji je bogat peptidima koji stimulisu SIRT proteine (sirtuine). Prisustvo sirtuina u celiji izaziva izmene unutar celijskog metabolizma. Oni daju prioritet procesima obnavljanja i zastite koze, posebno unutar DNK, a deluju protiv procesa koji dovode do deljenja celija. Povecavaju zivotni vec celija (karanocita i fibroblasta).

MOLEKULARNA DVOSTRUKO TEZA HIJALURONSKA KISELINA

Sadrzi elasticna i podmazujuca dejstva. Imaju sposobnost da zadrze veliku kolicinu vode, cime daju volumen dermisu, visoku cistocu i deluju na bioloski nacin.

AMINOCONTRAXYL® COMPLEX

Heksapeptid prirodnih aminokiselina koji imanjuje mimicne bore, sprecavajuci kontrakciju dubinskih slojeva posebno kod kontura ociju, grimasa i cela.

DOBROBITI

Opste kumulativno lifting dejstvo.
Obnavlja i stiti DNK zaustavljajuci starenje koze.
Popunjava bore.
Cvrsci, mladji i sjajniji izgled koze.
Ujednacava – Umanjuje – Drenira
Efekat uklanjanja pigmenta, hidrira i ucvrscuje.
Ojacava i zateze.
Povecava dugovecnost celija boreci se protiv starenja.
Ojacava imuni sistem koze.

NAMENJENA

Svim tipovima koze, posebno najzrelijom.
Krem gel sa laganom i matirajucom teksturom za mesovitu/masnu kozu
Tekstura krema, lako se razmazuje i otapa, za normalnu/suvu kozu.

Copyrights VoxTrade © 2014