DermaLife 2GSPA Oceana

Sybaritic SPA Oceana 1
Sybaritic SPA Oceana 2

SPA Oceana

Ozivljava sva Vasa cula programima koji izlaze u susret svim potrebama klijenta u potrazi za najvisim, intimnim spa iskustvom. Kombinacija multisenzorske i hidrospa ponude cini Spa Oceanu najboljom kapsulom Dermalife programa. Unutar Spa Oceane se nalazi kada od 200 litara sa vodenim mlaznicama, u kojoj klijenti mogu da uzivaju u Hidrofuziji, vrtlogu toplote i pare. Vodena masaza u kadi, aroma sistem, LED svetla i 11 kompjuterski vodjenih programskih opcija, audio mogucnosti i jos mnogo toga cine tretman u Spa Oceani neponovljivim i nekonkurentnim spa iskustvom. Moze se slobodno reci da je jedinstveni osecaj i neponovljivo spa iskustvo moguce samo u kapsuli Spa Oceana. Posebna pogodnost je i to da ce Vam kapsula zauzeti svega 2m2 prostora sto znacajno smanjuje potrebu za prostorom i povecava mogucnosti za upotrebu cak i u manjim centrima. Ova superiorna kapsula se moze koristiti u svim luksuznijim SPA i Wellness centrima, hotelskim objektima visoke kategorije, kvalitetnijim kozmetickim salonima, teretanama i fitnes centrima. Moguca je i kucna upotreba a u zemljama razvijenog zapada je veoma rasprostranjena njihova primena u razlicitim sportskim klubovima, klinickim centrima pa cak i aerodrumima za oporavak i revitalizaciju posada koje lete na duzim linijama.

Keramička suva toplota

Tri snazna turbo ventilatora tiho napajaju dotok zagrejanog vazduha koji emituje izuzetno cist keramicki suv izvor toplote, snage od 900 vati, cime stvara vrtlog ambijenta suve toplote sa mogucim izborom do 65 stepeni celzijusa unutar kapsule. Keramicka suva toplota se moze intenzivirati kako bi se pospesili programi gubitka tezine ili se mogu prilagoditi za nezne i opustajuce funkcije susenja nakon tretmana Hidrofuzijom® ili hidroterapije.

Uzbudljive dvd i stereo mogućnosti

Svaki Dermalife 2G model ima visoko kvalitetni LCD displej u boji koji je programiran da pruzi i DVD uzivanje, time povecavajuci uzivanje klijenta dok u potpunost koriste dobrobiti SPA kapsule. Jednostavno povezite bilo koji DVD plejer i gledajte vase omiljene snimke na LCD monitoru visoke rezolucije. Multi jezicki LCD displej visoke tehnologije takodje prikazuje sve opcije i funkcije spa kapsule pa je i upravljnje kapsulom veoma jednostavno i lako. Uzivanje je vece uz vodotporni zvucnik od 150 Vati sa posebnim ulazom za slusalice.

Q- termalna dermostimulacija

Najnoviji modeli Dermlife 2G spa kapsule su prve spa kapsule za celo telo sa Quadtermalnim mogucnostima (Q- ThermicTM). Cetiri nezavisna izvora toplote kojima se moze rukovati individualno ili simultano kako bi se dobio snazan tretman ajurvede i napredan koncept quad termalne primene za brzu i snazniju stimulaciju, gubitak tezine i vecu detoksifikaciju po tretmanu. Ova cetiri izvora toplote u sinergiji su para, toplotno zracenje, hidrofuzija kao i turbo keramicko emitovanje suve toplote. Ova jedinstvena Q – termalna terapija se moze primenjivati u samo jednoj kapsuli za razliku od drugih metoda koji traze vise masina i terapija.

Snažni led tretman i ambijentalna svetla

Spa Oceana 2G ima cetiri seta Colorbath LED lampi iznad i ispod tela za intenzivno dejstvo na telo u kapsuli. Klijenti ce osetiti zracenje dok kapsula osvetljava njihovo telo i okolinu.

Tečni vitamini u sistemu “tropske magle”

Dva difuzora tropske magle jednako rasprsuju neznu tropsku maglu tokom izabranih tretmana. Tecni vitamini se rasprsuju u tropsku maglu koji ce negovati i omeksati kozu klijenta.

Terapeutska pulsna masaža

Predprogramirano pulsno podesavanje naglasava zadovoljstvo klijenta neznim, ali dubinskim stimulisucim talasnim duzinama, koji ce doprineti opustanju i oslobadjanju od bola. Snaga i ritam talasnih duzina variraju kroz podesene programe za okrepljujuce opustajuce iskustvo klijenta.

Izuzetno udoban soft krevet i jastuk za glavu

U kapsulama 2G krevet od pene je meksi i udobniji nego ikad sto ce Vam posebno prijati tokom tretmana. Novi dizajn ima dodate jastuke za vise podrske i opustanja. Spoljni materijali kreveta su jaki i otporni.

Dvostruka difuzija pare

Siroki i veliki protok kroz difuzor pare unutar kapsule se rasprsuje kroz dve poboljsane i jos vece mlaznice sa potpunu pokrivenost tela.

DODATNE OPCIJE:

Hidrofuzija

Ova neverovatna inzenjerska inovacija stvara jedinstvenu energiju kroz harmonizaciju zracenja toplote i pare. Hidrofuzija stvara ovu prirodnu energiju individualno ili u kombinaciji kako bi se optimizovalo prociscavanje tela, hidrataciju i prodiranje proizvoda.

Vrhunski vodeni sistem vichy tuševa, rucni tus i jos više od toga

Spa Oceana 2G ima jedinstvene, terapeutske osobine vode. Blagotvorne opcije u poklopcu sadrze deset tus glava iznad tela, dve tus glave za stopala, promenljive tople/hladne vodene programe, i licni rucni tus, savrsen za ispiranje razlicitih preparata za negu tela, kao i ciscenja same kapsule izmedju tretmana.

Cetiri posebna programa namenjena koriscenju u kadi od 200 litara, sa vazdusnim mlaznicama, osamnaest podvodnih, vodenih mlaznica, cetiri podvodne mlaznice za stopala, rucni masazer pod vodom, mesac za vodu sa termostatom kako bi temperatura vode bila konstantna. Ove ekskluzivne vodene opcije podizu iskustvo u kapsuli na najvisi moguci nivo.

Terapeutski sistemi vitamina, minerala i aromaterapije

Dermalife Spa Oceana 2G pobudjuje cula sa dva posebna rezervoara koji isparavaju i rasprsuju vitamine, minerale, arome i biljne ekstrakte za potpunu apsorbciju, najbolji moguci efekat i jos snaznije iskustvo. Mesavina esencijalnih ulja, biljnih ekstrakata i jos vise od toga se moze kombinovati za specificne potrebe i zelje svakog klijenta.

Priprema za muziku

Kako bi se obogatilo opustanje,opcije Spa Oceana 2G sadrzi vodootporni zvucnik od 150W koji se moze lako povezati na bilo koji izvor zvuka, a takodje je ugradjen i ulaz za slusalice.

Svetleća providna školjka

Dodaje prelep i zadivljujuci izgled Vaseg spa dekora. Izgled kapsule se konstantno menja kako skoljka reflektuje i sija od unurasnjeg Colorbath LED sistema hromoterapije, cime daje wellness izgled celog prostoriji.

Copyrights VoxTrade © 2014