O namaO nama

Firma VOX TRADE D.O.O. je osnovana u Beogradu 1992. godine. Sledeci svoje afinitete nasa firma je, ubrzo, nakon osnivanja, zauzela dva jasno definisana pravca.
Prvi veoma vazan segment pokriva opremu za SPA, Wellness i kozmeticke salone i drugi, koji pokriva Audio i video opremu. Firma Vox Trade je, od prvog dana, locirana u SAVA CENTRU sa velikim izlozbenim i kancelarijskim delom.

Imajuci u vidu da vazimo za utemeljivace razvoja ove oblasti na ovim prostorima, bili smo u mogucnosti da izaberemo, za svoje poslovne partnere, kompanije koje predstavljaju sam vrh ponude po svim kriterijumima, pa je sasvim razumljivo zbog cega se njihovi proizvodi nalaze u najelitnijim svetskim hotelima, SPA i Wellnes centrima i predstavljaju apsolutne reference u svetu.

U nasem programu se nalaze firme: SYBARITIC (SPA kapsule) – USA, ALISUN (solarijumi) – Holandija, COSMEDICO (UV lampe) – Nemacka, IONTO-COMED&SUDA (aparati za tretmane lica i tela) – Nemacka, ETOILE (Laseri, IPL aparati sa razlicitim namenama) – Italija, MAYSTAR (voskovi za depilaciju i ekskluzivna kozmetika za negu lica i tela) – Spanija. Ukljucujuci u program proizvode firme Maystar pocetkom 2008. godine, u potpunosti smo zaokruzili nasu ponudu, cime smo pored inzenjeringa i konsaltinga u domenu spa i wellness centara, sada u mogucnosti da pruzimo kupcu kompletnu ponudu po principu “kljuc u ruke”.

S obzirom da vecina potpisanih ugovora pored Srbije pokrivaju i teritoriju Crne Gore, Makedonije i BiH ukazala se potreba za otvaranjem predstavnistava ili samostalnih firmi ciji smo delimicni osnivaci.

Imajuci u vidu da Srbija, sa preko 300 mineralno-termalnih izvora i 34 banje, spada u najbogatija podrucja u Evropi, logicno je da ce ove prednosti Srbije uskoro morati da se unaprede i iskoriste pa je samim tim i buducnost naseg posla vrlo izvesna.
Ovakva ponuda nasu firmu izdvaja daleko ispred svoje konkurencije kako po kvalitetu tako i po kompatibilnosti. Pored hotela nasi najznacajniji kupci i poslovni partneri su i elitni spa i wellness centri kao i kozmeticki saloni sirom zemlje.
Referentna lista razlicitih objekata koje smo opremili na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije je velika, a ovu listu Vam mozemo poslati na zahtev.

Audio Video oprema vrhunske klase je drugi segment naseg rada, nastao je kao rezultat dugogodisnjeg interesovanja za ovu oblast, i predstavlja mogucnost koja se pruza kako istinskim ljubiteljima najkvalitetnije reprodukcije slike i tona, tako i svim onima koji u svojim kucama i stanovima zele opremu najviseg nivoa. Shodno tome u nasoj ponudi se nalaze firme koje u oblastima svog delovanja predstavljaju vrh i to su: DYNAUDIO – Danska, FUJITSU – Japan, MERIDIAN – Engleska, MOON – Kanada, Transparent Audio i VTLUSA. Vise o ovom delu moze se videti na adresi www.vox-audio.com. Pored uvoznog programa sve vise jaca izvoz naseg najpoznatijeg audio brenda, firme iz Novog Sada, Karan Acoustics, ciji smo world-wide distributer (www.karanacoustics.com).

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije, objasnjenja i sugestije.
Vas
VOX TRADE

Copyrights VoxTrade © 2014